lördag 17 september 2011

Sexturism var ordet.

Nu har vi och i synnerhet jag varit extremt dåliga på att uppdatera här.

Vi borde skämmas!

I onsdags var det ett besök på Bunny ranch inplanerat. En favorit i repris då jag hade vägarna förbi förra året också.

Till min stora glädje kände de igen mig sen sist trots att det gått över ett år (jag är nog snyggare än jag tror, vad skulle det annars vara liksom:-)).

Det blev en fantastisk rolig kväll som varade från 21-04. (Vilket för övrigt gjorde körandet dagen efter lite bökigt.)

Framför allt så gjorde vår vän och liftare Pedro stor succé. Han satt i baren och gottade sig och damerna fick inte nog av honom. Han fick till och med en avsugning i baren som jag lyckades föreviga på bild.

En annan lustig sak är att jag sitter på LAX just nu och väntar på att gå på ett plan till Reno. Är nämligen inbjuden till Bunny ranch-ägarens födelsedagskalas. Enligt inbjudan så kommer även min hjälte Ron Jeremy. Det här kan bli hur bra som helst.

Jag återkommer med en rapport.
Inga kommentarer: